Hej alle!

LGBT Ungdomstelefonen søger i øjeblikket nye rådgivere! Vi er en gruppe af LGBT+’ere der hver tirsdag fra kl 19 til 21 tager imod mails og opkald fra unge med spørgsmål om alt fra seksualitet og udspring til kønsidentitet og kærlighed. Til det søger vi nye, seje frivillige der er lyttende, forstående og gode til at holde hovedet koldt, når samtalen bliver svær.

Du vil typisk få et par vagter om måneden, men vi er fleksible alt efter, hvad du selv har mulighed for, så flere eller færre vagter kan også komme på tale. Ydermere holder vi løbende fællesmøder om bl.a. vagtplanlægning, opsamling af samtaler og supervision, hvor deltagelse også forventes.
Vi tænker om dig, at du er lærevillig, åben og engageret samt at du er LGBT+-person – og så kan vi tilbyde dig det samme!

I øjeblikket søger vi særligt transpersoner og/eller ikke-binære personer, da mange af henvendelserne kommer fra netop denne gruppe personer, og denne efterspørgsel er noget, vi er meget opsatte på at imødekomme.
hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du sende os en mail med et par få ord om dig selv og hvorfor, du tror du vil passe godt ind på Ungdomstelefonen.
Send din mail til simonj@lgbt.dk

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen, Ungdomstelefonen