11986481_1479581149005224_3676683259182685090_n

Har du lyst til at gøre en forskel for unge LGBT+-personer i Københavnsområdet ved at være en slags mentor for de unge? Har du lyst til at indgå i et frivilligteam, hvor fællesskab og tryghed er bærende elementer for vores aktiviteter?

Så er det måske dig, vi lige står og mangler i Café AURA!

Café AURA har oplevet en enorm opmærksomhed, siden vi satte os selv i søen for lidt over et år siden. Vi har derfor brug for flere nysgerrige, opmærksomme og initiativtagende frivillige, der kan fokusere på Café AURAs kerneopgave: at lave arrangementer, hvor unge LGBT+-personer under 25 år kan danne fællesskaber og venskaber med hinanden i trygge rammer, og hvor alle føler, at man kan være sig selv.

Hvis du synes, det er fedt at arrangere spændende events, er naturligt nysgerrig på andre mennesker, og samtidig kan bevare overblikket, når det vrimler med unge seje LGBT+-personer, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Café AURA er et socialt tilbud til unge LGBT+’ere under 25 år, der har lyst til at møde andre unge i trygge rammer, og hvor fokus er på samtale og hygge. Det er et bærende princip, at vores arrangementer er alkoholfrie, og at rammerne skabes i samspil mellem de frivillige og de unge selv.

Vi kan tilbyde dig lærerrige erfaringer med planlægning af arrangementer, kendskab til inklusionsprocesser og indsigt i mangfoldige identitetsudtryk og ungdomsliv.

Ansøgningsfrist er den 24. Juni 2016. Vi forventer at afholde samtaler i uge 26. Vi ser gerne, at man kan deltage i frivilligmøde mandag den 4. Juli 2016 kl. 16-19.

I Café AURA hylder vi mangfoldighed og opfordrer alle med interesse til at søge.

Ved spørgsmål skal du ikke tøve med at tage kontakt til Andreas Beck Kronborg på tlf. 51 80 83 29 eller email andreasbeckkronborg@gmail.com.

Send din ansøgning til andreasbeckkronborg@gmail.com. Husk at skrive ”Ansøgning til Café AURA” i emnefeltet.