Om foreningen En del af LGBT+ bevægelsen!

Hvem er vi?

En del af LGBT+ bevægelsen!

large_8162168092

Afdelingens overordnede formål er, at arbejde for en politisk, social, kulturel og arbejdsmarkedsmæssig ligestilling på alle niveauer i samfundet for personer, hvis seksualitet og/eller køn* bryder med normen.

LGBT+ Ungdom er en organisation i rivende udvikling. Vi arbejder hårdt på at nedbryde de normer, der begrænser, ekskluderer og diskriminerer LGBT+ personer. Men vi mangler DIG og DIN støtte, hvis vi skal blive endnu bedre udbrede kampen. Hvis man støtter LGBT+ Ungdom, kan vi få de midler, vi har brug for til at udvikle os hurtigst muligt, og din støtte er virkelig vigtig! Derudover kan du blive aktiv i foreningen og være med til lige det, du brænder for. Vi har mange forskellige grupper og udvalg, så klik dig videre og bliv klogere på foreningen.

Se også: Vores politik

Se også: Internationalt arbejde