Meld dig ind Vi vil så gerne have dig med!

roskilde-960x485

Hej, og velkommen hos LGBT+ Ungdom

Som medlem af LGBT+ ungdom, er du med til at støtte vores forening i at udvikle sig bedst og hurtigst muligt!

Læs videre og find ud af hvordan – eller meld dig ind med det samme!

Meld dig ind nu!

MEDLEMSGRUPPE

PRIS

Under 25 år 150kr/år
Under 25 år, halvårsmedlemskab 90kr/år
Støttemedlemsskab 200kr/år

Uafklaret, i skabet eller out & proud i årevis?

Vi er i samme situation som dig og leverer rammerne om nye venskaber

1 Vær med!
For vi har ret meget brug for medlemmer…! Det koster 150,- kr. at være medlem, hvis man er under 25. For hvert medlem får vi en hulens masse penge af Københavns kommune, som gør at vi kan lave det arbejde, vi skal lave, uden at tænke ligeså meget på ressourcer. Huslejen skal betales, det skal el, vand og varme også, og så er der ligepludselig ikke meget tilbage på kistebunden. Et medlemsskab på 150 kr giver os over 1300 kroner fra Københavns kommune i støtte, så vi har meget brug for dig! Derudover så støtter du en god sag, og nogle mennesker der er 100% dedikerede i deres arbejde for og med LGBT+ personer.

2 Vi er her for dig!
- Også selvom du ikke er aktiv i foreningen.
Vi arbejder på at forbedre forholdende for LGBT+ personer i Danmark(og internationalt) på en lang række områder. Vi tager ud på skoler og holder foredrag, vi prøver at påvirke politikere, og vi har en række sociale og rådgivende tilbud.

3 Hvis du har lyst til at hjælpe, så er vi PÅ!
- Bare skriv, hvis du har en god ide, eller hvis du har lyst til at engagere dig i noget, som tjener et lidt større formål. Det vigtigeste for os er, at DU har lyst til at lægge et stykke arbejde, så vi sammen kan udvikle organisationen, sprede vores budskab og komme så langt som overhovedet muligt.