Projektopgaven Skriveblokade? Så læs her i stedet...

Vi vil rigtig gerne inspirere dig!

Vi har beklageligvis ikke mulighed for at besvare henvendelser på nuværende tidspunkt. Vi melder ud, så snart vi igen tager imod henvendelser
Vi henviser i mellemtiden til siden Ofte stillede spørgsmål

Skoletjenesten er for dig, der skriver projekt eller anden opgave omhandlende seksuel orientering, kønsidentitet, kønsudtryk, om at være LGBT’er mv. Skoletjenesten består af to dele; en foredragsdel og en projektdel. Gruppen består af frivillige fra hele landet, dog med hovedsæde i vores kontorer på Nygade 7 i København. Vi kan hjælpe dig/jer med at finde personer til interviews; både personlige, over telefon eller pr. mail, vi kan derudover hjælpe dig/jer med at finde information eller vi kan bruges som sparringspartnere eller ’eksperter’ ift. problemstillinger.

Når I ønsker et interview, bedes I være opmærksomme på:
- At I først og fremmest skriver lidt information om projektet/opgaven og detaljer vedr. interviewet (dato, varighed, om I ønsker at filme/optage det, hvem I ønsker at interviewe mv.)
- Læs ”Ofte stillede spørgsmål” og ”Personlige fortællinger” før I henvender jer til os, da der står rigtig meget information som kan give jer en god start.
- Være opmærksomme på at I skriver til privat personer, og der derved kan være spørgsmål som disse ikke ønsker at svare på.
- Være opmærksomme på at alle i gruppen arbejder frivilligt. Planlæg derfor interviewet i god tid, da vi ikke kan garanterer at alle henvendelser bliver besvaret fra dag til dag.

blyant