Magasiner Vi har udgivet et magasin. Det hedder shOUT.

Der skal være plads til at RÅBE og til at komme UD med alt det, som mange gemmer under huden, inde i hjertet – eller inde i skabet.

shOUT vil give dig svar på dine spørgsmål, en god griner og måske vride en tåre ud af dig. For det handler om det, der kan få os alle til at grine og græde: kærlighed, seksualitet og det at være forelsket i, forbande eller spekulere over sit køn.

Men her handler det ikke om dreng møder pige, de bliver gift og lever lykkeligt til deres dages ende. For den historie er der så mange andre magasiner og film, der fortæller dig.

I stedet fortæller shOUT de historier, som man normalt skal lede længe efter. Vi fortæller om bøsser, lesbiske, biseksuelle, transpersoner (LGBT) og alt det, der ligger imellem.

Uvidenhed skyld i fordomme
Vi tror, at fordomme bunder i uvidenhed. Og vi tror, at det hjælper at råbe lidt op og fortælle, hvordan virkeligheden også ser ud. Vi vil vise, at homoseksualitet er helt almindelig, fantastisk kærlighed med hjertesorger, byture, forelskelser og drømme om at få børn. Derfor skriver vi om at springe ud, om at have sex, om at være til både drenge og piger og om at være en familie, hvor både mor og far er kvinder. Vi fortæller om at skifte køn og om at fortælle sin mor, at man hellere vil være hendes søn end hendes datter. Og meget, meget mere.

shOUT bliver kun udgivet denne ene gang – så nyd det. Selv dine forældre kan sikkert få glæde af at blive shOUTet lidt af.

shOUT er skabt af LGBT Ungdom – LGBT Danmarks Ungdomsafdeling. I LGBT Ungdom kan vi godt lide at råbe højt. Vi mener, at ingen fortjener at være i skabet, lyve for sig selv eller sine nærmeste. Du kan læse mere om os her i bladet – eller du kan besøge eller kontakte os.

God læsning – og lad os sammen få udryddet fordommene!

Bestil

Du har mulighed for at bestille shOUT til din adresse. Send den til os via denne side.