AURA - et fristed for unge lgbt+ personer

AURA er et fristed for unge lgbt+ personer, der har lyst til at møde jævnaldrende i trygge(re), hyggelige og alkoholfrie rammer. Det er et socialt tilbud for unge under 25 år, der bryder med normer for køn og/eller seksuel orientering, og som har lyst til at møde andre unge lgbt+ personer. Det kræver ikke noget at deltage, du skal bare komme forbi til et af vores arrangementer, som afholdes ca. hver anden uge. I AURA lægger vi vægt på, at det er dig, der er eksperten på din identitet, og vi ønsker at give dig mulighed for at udleve den sådan, som du har lyst til.

Hvert arrangement har typisk et tema; det kan være hygge med brætspil, filmvisning i samarbejde med MiX Skolefilm eller oplæg om f.eks. seksualitet, minoriteter eller normkritik. Man er velkommen til at tage en ven med, hvis man har lyst til det. De frivillige er altid klar til at tage imod dig, og alle de andre unge er spændte på at møde dig!

De frivillige er også altid klar til at svare på spørgsmål omkring arrangementerne, og du er velkommen til at skrive direkte til det AURA-fællesskab, der er i nærheden af dig via deres facebookside. Du finder alle facebooksiderne nederst på siden. Her kan du også læse om det enkelte AURA-fælleskabs næste arrangement, samt hvor og hvornår det finder sted. Man behøver ikke tilmelde sig arrangementer - man kan bare dukke op, hvis man har lyst.

Du er også altid velkommen til at komme med forslag til temaer for arrangementerne, hvis du synes noget er særligt interessant, eller hvis der er noget, du synes kunne være sjovt.

Vi ønsker, at AURA skal være for alle uanset baggrund, psyke og fysik. Derudover stræber vi efter at gøre AURA så trygt som muligt for alle. Hvis du er nervøs for at dukke op og gerne vil have, at vi tager os ekstra godt af dig, så skriv til os på Facebook, så gør vi det bedste for, at du får en god oplevelse. Det samme gælder, hvis du har særlige behov, som vi skal tage hensyn til.

Hvis du har spørgsmål til AURA, kan du kontakte de frivillige på mail aura@lgbt.dk eller skrive direkte på de respektive Facebook-sider. Se links herunder. 

Har du spørgsmål til selve projektet, kan du kontakte projektleder Andreas på mail andreasbk@lgbt.dk

aura FACEbook-sider

AURA findes i flere byer. Tryk dig ind herunder på deres Facebook-side for at se, hvornår næste arrangement er. Du kan også skrive til AURA på de respektive Facebook-sider ved spørgsmål:

AURA - LGBT+ Ungdom

AURA - København

AURA - Svendborg

AURA - Aabenraa

AURA - Esbjerg

AURA - Viborg

AURA - Aalborg

AURA - Vejle

AURA - Bornholm

Vi har snakket med Politikken - læs artiklen her!