LGBT+ UNGDOM

LGBT+ Ungdom er en politisk, rådgivende og social forening for unge under 25 år, hvis seksualitet og/eller køn bryder med normen. Foreningens formål er at arbejde for en politisk, social, kulturel og arbejdsmæssig ligestilling på alle niveauer i samfundet.


LGBT+ Ungdom er en organisation i rivende udvikling. Vi arbejder hårdt på at nedbryde de normer, der begrænser, ekskluderer og diskriminerer lgbt+ personer. Men vi mangler dig og din støtte, hvis vi skal blive endnu bedre. Når du støtter LGBT+ Ungdom, er du med til at sikre os den bedste mulige platform til at støtte og hjælpe unge lgbt+ personer. Udover økonomisk støtte, kan du blive aktiv i foreningen og være med til at arbejde for lige det, man brænder for indenfor lgbt+ spektret.

HVEM ER VI

I LGBT+ Ungdom arbejder vi hårdt på at nedbryde de normer, der begrænser, ekskluderer og diskriminerer lgbt+ personer. Læs mere om hvem er vi, og hvad vi står for.  

Læs mere her →

BLIV MEDLEM

I LGBT+ Ungdom har vi en mange forskellige grupper, tilbud og arrangementer. Du kan læse mere om disse, samt støtte op omkring fremtidige events. Bliv medlem i dag og støt os i at sætte inklusion, ligestilling og normkritik på dagsordenen. 

Læs mere her →