Back to All Events

Intro for unge over 18 år

INTRO FOR UNGE OVER 18 ÅR

Det andet møde

Det andet møde kalder vi Intro+. Her mødes vi igen i foreningen og følger op på sidste uges introduktion. Intro+ foregår også hos LGBT Danmark i Nygade 7.

Intro+ er kun for dig, der har deltaget til første intromøde. Til intro+ går vi i dybden med de emner, vi har diskuteret ugen før. Desuden har du mulighed for at stille anonyme spørgsmål. Og husk; der er ingen dumme spørgsmål.

Når aftenens program er slut, vil der igen være mulighed for at tage med videre ud i byen til en bar med de frivillige, hvor snakken kan fortsætte. Det er selvfølgelig igen helt frivilligt, om man vil tage med, og man er velkommen til kun at deltage i første del af programmet. Formålet er stadig ikke, at vi skal feste sammen, men at drikke en enkelt sodavand eller øl og snakke under uformelle rammer.

Earlier Event: January 9
Rådgivning hos Ungdomstelefonen
Later Event: January 16
Intro om køn for unge under 25 år