Back to All Events

Rådgivning hos ungdomstelefonen

Ungdomstelefonen er et af lgbt+ ungdoms rådgivende tilbud. Her kan du ringe, chatte eller mødes med en ung rådgiver tirsdage i lige uger kl. 19-21 på telefon 33 36 00 80.

Fet er dig, der bestemmer, hvad du vil tale med os om, og folk ringer ind med vidt forskellige spørgsmål. det kan bl.a. handle om forelskelse, sex, seksualitet, kønsidentitet, forældre eller hvordan man kan komme i kontakt med andre unge lgbt+ personer.

For mange kan det være rigtig rart at tale eller dele sine tanker og følelser med en anden ung lgbt+ person, som har erfaring med at stå i rådgivende situation.

Dem, der henvender sig til os er primært i aldersgruppen 13-25 år. Personer i andre aldersgrupper samt forældre, venner, lærere, pædagoger og andre fagpersoner er også velkomne til at kontakte os eller bede om en face to face-rådgivning.

Earlier Event: October 14
politisk front - møde
Later Event: October 27
generalforsamling 2018