Back to All Events

generalforsamling 2018

Det er med stor fornøjelse, at bestyrelsen i LGBT+ Ungdom hermed indkalder til vores årlige generalforsamling, som i år er lørdag d. 27 oktober.

Det forgangne år, er der sket rigtigt meget i foreningen, og dette afspejler sig selvfølgelig også i vores generalforsamling. Derfor vil vi i år prøve noget nyt og anderledes. Følg med her på eventet, hvor vi løbende vil afsløre, hvad der sker på dagen.

Hvad er en generalforsamling?

Generalforsamlingen er den øverste myndighed i foreningen, og i løbet af dagen skal vi gennemgå året der gik, se frem imod det kommende år, vælge ny bestyrelse og godkende regnskab såvel som budget. Det er dermed her vi sætter tonen af for det kommende år, samt vælger hvem som skal sidde i bestyrelsen det kommende år.

Alle medlemmer af foreningen kan stille op til bestyrelsen - og det opfordrer vi også dig til at gøre! Selvom der er mange gode grunde, så har vi samlet 3 herunder:

1. Du gør en forskel! I bestyrelsen får du stor indflydelse på fremtidens LGBT+ Ungdom og nye initiativer i foreningen. I sidste ende er du med til at bestemme, hvordan fremtidens lgbt+ aktivisme for unge skal se ud.

2. Det er lærerigt! Mange af os er selv startet i bestyrelsen uden nogen form for erfaring med foreningsarbejde. Et år efter sidder vi og ved pludselig rigtigt meget om politisk aktivisme, normkritik, vedtægter, økonomi og hvad der ellers skal til for at drive en forening.

3. Det er hyggeligt! Simpelt, men vigtigt. I LGBT+ Ungdom bliver du en del af et dejligt fællesskab af unge lgbt+ personer med samme passion som dig, med lysten til at ændre og forbedre vilkårene for unge lgbt+ personer.

Alle er velkomne til at deltage, men man skal være medlem af LGBT+ Ungdom for at kunne stemme ved generalforsamlingen. Du finder linket til at blive medlem herunder.

Earlier Event: October 23
Rådgivning hos ungdomstelefonen
Later Event: October 28
politisk front - møde