Back to All Events

politisk front - møde

Brænder du for at ændre verdenen? Mener du, at LGBT+ kampen skal mere på dagsordenen? Har du lyst til at møde søde mennesker, der kæmper for det samme som dig? Så bliv en del af Politisk Front - en gruppe for engagerede ildsjæle i queerkampen!

Uanset om du har lyst til at udtrykke dig med ord og sætte dagsordenen i den offentlige debat, stå for at lave de vildeste bannere, holde farverige events, lave kreative videoer eller en anden form for aktivisme, er der plads til dig! Det vigtigste for os er, at du får lov til at sætte dit eget præg på aktivismen, og at vi sammen skaber et forum, der kæmper for en fælles forandring. Møderne i Politisk Front foregår hver anden søndag fra 17:00-19:00 (i ulige uger) i foreningen. Alle er velkomne.

Skriv til tovholder Louise, hvis du har spørgsmål: louise.ladegaard@lgbt.dk

Earlier Event: October 27
generalforsamling 2018
Later Event: October 30
Rådgivning hos Ungdomstelefonen