Back to All Events

Støttefest for LGBT+ Ungdoms Sommerlejr

Til sommer prøver vi noget, som vi aldrig har prøvet før. I slutningen af juli afholder vi vores første sommerlejr for unge, hvis seksualitet- og/eller kønsidentitet bryder med normen.

Tuborg Fondet kickstartede vores fundraising i sommers med 25.000 kr., men vi mangler fortsat det sidste for at komme i mål.
Det er vigtigt for os, at alle uanset socioøkonomisk baggrund har mulighed for at deltage i sommerlejren. Deltagergebyret skal derfor være så lavt som muligt. Så vi har brug for din støtte for at realisere vores mål!

Hvordan støtter du?
Du kan i løbet af aftenen signe up til et medlemskab af foreningen, du kan købe vores seje ‘LGBT+ Ungdom x AURA’-tote bag eller betale penge i entré. På aftenen vil vi benytte os af “pay-what-you-wish”-entré. Du bestemmer altså selv, hvad du vil betale i døren. 20, 50 eller 200 kr. Alt hjælper og går ubeskåret til afholdelse af vores sommerlejr.

Dørene åbner kl. 20:00 og der er digtoplæsning kl 20:45. 

Om sommerlejren
Formålet med LGBT+ Ungdoms sommerlejr er at skabe et fællesskab blandt unge LGBT+ personer fra hele landet og igennem aktiviteter, workshops og undervisning skabe mere bevidsthed blandt de unge og forhåbentligt være med til at myndiggøre dem og styrke deres selvværd.
Vores frivillige møder hver dag unge mennesker, som bliver udstødt af deres familie, bliver mobbet eller diskrimineret i uddannelsessystemet, frataget retten til at tage beslutninger over deres egen krop, udsat for hatecrimes eller generelt har brug for nogen at snakke med i den oftest ensomme og udfordrende proces, det er at være LGBT+ barn eller ung. For os er et af de vigtigste redskaber i den proces derfor at skabe et fællesskab for de unge, så de oplever, at de ikke er forkerte og alene samt at rådgive og informere om normer og undertrykkelsesmekanismer i samfundet for at skabe større bevidsthed.
Sommerlejren vil foregå på Fyn for at undgå at centrere sig om København og Århus, som langt de fleste LGBT+ tilbud desværre gør.

Vi glæder os til at se jer til fest, hygge, digtoplæsning og dans d. 13/4 fra kl. 20:00.

Earlier Event: April 10
Rådgivning hos Ungdomstelefonen
Later Event: April 17
Rådgivning hos Ungdomstelefonen