Back to All Events

Introduktion til Unicorny Camp

Overvejer du at bo i Dream City's LGBT+ camp? Eller er du bare nysgerrig efter om der kommer croquis og glitterwrestling igen? Så læs videre, vi holder nemlig et uforpligtende informationsmøde om Unicorny Camp!

Unicorny Camp er Dream Citys LGBT+ camp. Vi har de sidste 4 år boet i Dream City under festivalen. Med campen søger vi at være et frirum og safe space for lgbt+ personer, der med vores seje velarrangerede events sætter fokus på spørgsmål omkring køn og seksualitet. 

Til introduktionen vil vi fortælle lidt om Unicorny og de visioner vi har for campen i år ved RF 2018. Derudover håber vi at kunne brainstorme lidt på fede events. 

Alle nysgerrige og interesserede er velkomne – du behøver ikke have besluttet om du vil bo i Unicorny på forhånd. Du kan være alt fra garvet festivalgænger, tidligere enhjørning til førstegangs gæst ved RF, alle er velkomne. Man dukker bare op!

Vi håber på at se jer!

Læs mere her.

Earlier Event: April 17
Rådgivning hos Ungdomstelefonen
Later Event: April 24
Bliv frivillig i LGBT+ Ungdom