Back to All Events

Salon 7: Kortfilm og samtaler

Salon 7 er LGBT+ Ungdoms samtalesalon målrettet LGBT+ personer mellem 18-30 år.  

Salon 7 er et fristed for unge LGBT+ personer, der har lyst til at møde andre unge til forskellige alkoholfrie arrangementer. Hvert arrangement er forskelligt – og vi afholder alt fra kortfilmsaften, croquis, brætspilshygge til feministisk selvforsvar.

Salon 7 er for alle LGBT+ personer mellem 18-30 år.
Det kræver ikke tilmelding - man kommer og går bare, som man vil.

Salon 7 finder sted ca. hver tredje uge på hverdage kl. 19-21. Nogle gange vil vi være inde i vores forening på Nygade 7, København K, 1165 – andre gange vil vi være et andet sted i København. Vi har desværre ikke mulighed for at afholde arrangementer uden for København.

Læs mere om eventet her.

Earlier Event: April 24
Rådgivning hos Ungdomstelefonen