Back to All Events

Introduktion til Unicorny Camp

Overvejer du at bo i Dream City's LGBT+ camp? Eller er du bare nysgerrig efter om der kommer croquis og glitterwrestling igen? Så læs videre, vi holder nemlig et uforpligtende informationsmøde om Unicorny Camp!

Unicorny Camp er Dream Citys LGBT+ camp. Vi har de sidste 4 år boet i Dream City under festivalen. Med campen søger vi at være et frirum og safe space for LGBT+personer, der med vores seje velarrangerede events sætter fokus på spørgsmål omkring køn og seksualitet. 

Til introduktionen vil vi fortælle lidt om Unicorny og de visioner vi har for campen i år ved RF 2018. Derudover håber vi at kunne brainstorme lidt på fede events. Det vil foregå i LGBT Danmarks lokaler på Nygade 7 fra 17-19

Alle nysgerrige og interesserede er velkomne – du behøver ikke have besluttet om du vil bo i Unicorny på forhånd. Du kan være alt fra garvet festivalgænger, tidligere enhjørning til førstegangs gæst ved RF, alle er velkomne.

Vi håber på at se jer!
 

 

Earlier Event: May 2
Gratis HPV-vaccine hos AIDS-Fondet
Later Event: May 7
Høring om LGBT+ politik