Back to All Events

salon 7: feministisk selvforsvar

Salon 7: Feministisk Selvforsvar
Salonen er LGBT+ Ungdoms samtalesalon målrettet LGBT+ personer mellem 18-30 år.

Kom og vær med til vores næste spændende Salon 7 arrangement! Her kan du både få lov til at udforske den fysiske og verbale dimension af et selvforsvar og blive klogere på dig selv og dine styrker. 

Vi får besøg af Gruppen Feministisk Selvforsvar, som vil gøre os klogere på selvforsvaret og dets vigtighed. De vil fortælle, give råd og desuden vise øvelser man kan anvende, når man som minoritet bliver diskrimineret og udsat for chikane. 

Tilmeld dig gerne eventet på Facebook, så vi kan se hvor mange, der er interesserede og tag endelig en ven eller to med under armen! 

Salon 7 er et fristed for unge LGBT+ personer, der har lyst til at møde andre unge til forskellige gratis, alkoholfrie arrangementer. Hvert arrangement er forskelligt – og vi afholder alt fra kortfilmsaften, croquis, brætspilshygge til feministisk selvforsvar. Det kræver ikke tilmelding - man kommer og går bare, som man vil.

Salon 7 finder sted ca. hver tredje uge på hverdage kl. 19-21. Nogle gange vil vi være inde i vores forening på Nygade 7, København K, 1165 – andre gange vil vi være et andet sted i København. Vi har desværre ikke mulighed for at afholde arrangementer uden for København.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til kommende arrangementer, så skriv til wolfgang@lgbt.dk.

Facebook-event

Earlier Event: August 10
pre-pride fredags på vela
Later Event: August 14
Copenhagen Pride