Back to All Events

salon 7

salon 7 er et fristed for unge lgbt+ personer, der har lyst til at møde andre unge til forskellige alkoholfrie arrangementer. hvert arrangement er forskelligt – og vi afholder alt fra kortfilmsaften, croquis, brætspilshygge til feministisk selvforsvar.

vores event d. 13/8 er endnu ikke helt klart. du kan holde dig opdateret på vores facebook-side, hvor der vil komme et event op senest 3 uger før.

 

hvem, hvad, hvor

salon 7 finder sted ca. hver tredje uge på hverdage kl. 19-21. nogle gange vil vi være inde i vores forening på nygade 7, københavn – andre gange vil vi være et andet sted i københavn. vi har pt desværre ikke mulighed for at afholde arrangementer uden for københavn. det kræver ikke tilmelding - man kommer og går bare, som man vil. salon 7 er for alle lgbt+ personer. 

Earlier Event: August 7
rådgivning hos ungdomstelefonen
Later Event: August 14
copenhagen pride