Back to All Events

lgbt+ ungdoms sommerlejr


Formålet med sommerlejren er at skabe fællesskaber blandt unge LGBT+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagt aktiviteter og spændende workshops, som bl.a. kommer til at handle om sex, tryghed og grænser og handlemuligheder i forhold til mobning og diskrimination. Men der vil selvfølgelig også være masser af tid til at slappe af og danne venskaber med de andre unge. Alle vil desuden blive inddelt i grupper med andre på samme alder og med en tilknyttet kontaktperson, som vil sørge for at alle i gruppen har det godt.
 

Du vil blive mødt af et hold frivillige, som alle har meget erfaring med at skabe trygge rum for LGBT+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang. De frivillige vil desuden have stort kendskab til at hjælpe og snakke om diverse LGBT+ relaterede emner.

Earlier Event: July 4
gratis hpv-vaccine hos aids-fondet
Later Event: August 1
gratis hpv-vaccine hos aids-fondet