Back to All Events

rådgivning hos ungdomstelefonen

ungdomstelefonen er et af lgbt+ ungdoms rådgivende tilbud. her kan du ringe, chatte eller mødes med en ung rådgiver hver tirsdag kl. 19-21 på telefon 33 36 00 80.

det er dig, der bestemmer, hvad du vil tale med os om, og folk ringer ind med vidt forskellige spørgsmål. det kan bl.a. handle om forelskelse, sex, seksualitet, kønsidentitet, forældre eller hvordan man kan komme i kontakt med andre unge lgbt+ personer.

for mange kan det være rigtig rart at tale eller dele sine tanker og følelser med en anden ung lgbt+ person, som har erfaring med at stå i rådgivende situation.

dem, der henvender sig til os er primært i aldersgruppen 13-25 år. personer i andre aldersgrupper samt forældre, venner, lærere, pædagoger og andre fagpersoner er også velkomne til at kontakte os eller bede om en face to face-rådgivning.

Earlier Event: August 15
gratis hpv-vaccine hos aids-fondet
Later Event: August 27
intro til politisk front