Back to All Events

salon 7: Podcast

salon 7 er et fristed for unge lgbt+ personer, der har lyst til at møde andre unge til forskellige alkoholfrie arrangementer. hvert arrangement er forskelligt – og vi afholder alt fra kortfilmsaften, croquis, brætspilshygge til feministisk selvforsvar.

Til dette Salon 7 arrangement tager vi fat i podcasts - naturligvis med et twist af normkritik. Vi kigger på et af Danmarks mest populære podcasts, og vil i fællesskab med jer forsøge at lave vores egen udgave.  

Podcasts er inden for de sidste par år blevet et mere populært medie end nogensinde før. Måske har du allerede hørt podcasts fra Radio24syv og DR eller lyttet til mere personlige uafhængige kanaler. Det kan også være at du blot er nysgerrig på, hvad det der podcast egentlig er og har lyst til at blive inspireret. 

Alle er velkomne uanset om man er inkarneret podcast elsker eller helt grøn på området. Vi sørger for snacks og trygge, hyggelige rammer til endnu en fantastisk aften i Salon 7. 

 

hvem, hvad, hvor

salon 7 finder sted ca. hver tredje uge på hverdage kl. 19-21. nogle gange vil vi være inde i vores forening på nygade 7, københavn – andre gange vil vi være et andet sted i københavn. vi har pt desværre ikke mulighed for at afholde arrangementer uden for københavn. det kræver ikke tilmelding - man kommer og går bare, som man vil. salon 7 er for alle lgbt+ personer. 

Earlier Event: September 18
rådgivning hos ungdomstelefonen
Later Event: September 25
rådgivning hos ungdomstelefonen