Back to All Events

salon 7 ser 'silvana'

‘Silvana’ i Salon 7 - i samarbejde med DOXBIO
___________________________________
**Salon 7 er LGBT+ Ungdoms samtalesalon målrettet LGBT+ personer mellem 18-30 år**
____________________________________

Kom og vær med til vores næste spektakulære Salon 7 arrangement! Her vil vi, i samarbejde med DOXBIO, vise dokumentarfilmen “Silvana”, der omhandler den feministiske, lesbiske, aktivistiske, antiracistiske rapper Silvana Imam. Filmen dykker ned i Silvanas indtog på den svenske hip hop scene og har desuden fokus på hendes kærlighedsforhold til musikeren Beatrice Eli. 

Budskaberne, der formidles i Silvanas musik er ikke til at misforstå: Det kvindefjendske patriarkat skal væltes, nazister og racister skal bekæmpes og homoseksuelles rettigheder skal forsvares!

Tryk deltager på eventet og tag en ven med under armen. Vi sørger for snacks og god stemning! 
______________________________________

Salon 7 er et fristed for unge LGBT+ personer, der har lyst til at møde andre unge til forskellige gratis, alkoholfrie arrangementer. Hvert arrangement er forskelligt – og vi afholder alt fra kortfilmsaften, croquis, brætspilshygge til feministisk selvforsvar. Det kræver ikke tilmelding - man kommer og går bare, som man vil.

Salon 7 finder sted ca. hver tredje uge på hverdage kl. 19-21. Nogle gange vil vi være inde i vores forening på Nygade 7, København K, 1165 – andre gange vil vi være et andet sted i København. Vi har desværre ikke mulighed for at afholde arrangementer uden for København.

Hvis du er LGBT+ person under 18 år, så kan du komme i vores initiativ AURA: https://www.facebook.com/AURAlgbtungdom/

Hvis du har spørgsmål eller forslag til kommende arrangementer, så skriv til:
Noah@lgbt.dk

DOXBIO er medarrangør af visningen, men eventet bliver afholdt af LGBT+ Ungdom og faciliteret af frivillige fra Salon 7. Visningen er støttet af Moving Docs, som er en del af en EU støtteordning.

Earlier Event: August 28
rådgivning hos ungdomstelefonen
Later Event: September 4
rådgivning hos ungdomstelefonen