Back to All Events

Salon7: Bræt-ogPuslespilsaften

  • LGBT Danmark 7 Nygade København, 1164 Denmark (map)

Salon 7 invitere til ”Bræt- og puslespilsaften”

*Salon 7 er LGBT+ Ungdoms samtalesalon målrettet LGBT+ personer mellem 18-30 år*
------

Har du brug for et afbræk for bøgerne, eller har du bare brug for at sætte punktum for januar måned, så kom og vær med, når Salon 7 slår dørene op for ”bræt- og puslespilsaften”! Vi garanterer hyggelige og rolige rammer, hvor der dog stadig er mulighed for at folde sit indre konkurrencemenneske ud. Der er spil i foreningen, men hvis man ligger inde med spil, som man synes, at andre skal have glæde af at prøve, så er man meget velkommen til at medbringe dem.
Det er ikke et must at deltage i diverse spil. Man er mere end velkommen til bare at komme og hygge med os.

Eventet starter klokken 19 og slutter klokken 22. Vi vil sørge for snacks, noget at drikke og åbne sind, så det eneste, som du skal gøre, er at dukke op. Det kræver ingen tilmelding, men du skal være meget velkommen til at sprede ordet blandt venner og bekendte

-------
Salon 7 henvender sig til LGBT+ personer i alderen 18-30 år, der har lyst til at møde andre unge til forskellige gratis, alkoholfrie arrangementer. Vi afholder en lang række forskellige arrangement, og vi er altid åbne for nye inputs.

Der afholdes Salon 7 ca. hver tredje mandag fra kl 19-22. Arrangementerne finder sted rundt omkring i København, men vi har base på adressen Nygade 7, København K, 1165, hvor netop dette event også afholdes.

Hvis du er LGBT+ person under 18 år, så kan du komme i vores initiativ AURA: https://www.facebook.com/AURAlgbtungdom/

Earlier Event: December 18
Rådgivning hos Ungdomstelefonen
Later Event: January 29
AURA hygge