Back to All Events

Lørdagsbar, LGBT+UngdomXVela


  • Vela 2 Viktoriagade København, 1655 Denmark (map)

LGBT+ Ungdom inviterer til lørdagsbar på Vela!

LGBT+ Ungdom indtager dejlige Vela på Viktoriagade 2-4 med lækker musik i skønt selskab. Vi sørger for snacks og god stemning med frivillige fra foreningen. Vela sørger for lokale og flinke bartendere. Arrangementet er målrettet medlemmer og frivillige i LGBT+ Ungdom, men er åbent for alle interesserede ♥ På aftenerne har man mulighed for at høre mere om foreningens aktiviteter ved at spørge de frivillige fra LGBT+ Ungdom. Lørdagsbaren afholdes den 2. lørdag i hver måned på Vela.

Du skal være 16 år for at komme ind på Vela, og 18 år for at købe alkohol i baren.

Vi glæder os til at se dig! ♥

ENGLISH
LGBT+ Ungdom invites you to Saturday bar night at Vela!

LGBT+ Ungdom will be taking over Vela on Viktoriagade 2-4 with great music and lovely company. We provide the snacks and a chill atmosphere with volunteers from the organisation. Vela provides the rooms and nice bartenders. The event is geared towards members and volunteers in LGBT+ Ungdom, but is open to anyone who may be interested ♥ While there, you can get the chance to hear more about the organisation's activities by asking volunteers from LGBT+ Ungdom. Saturday bar nights are held on the 2nd Saturday of each month, at Vela.

You have to be 16 years old to get into Vela, and 18 years old to buy alcohol at the bar.

We look forward to seeing you there! ♥

Earlier Event: March 5
Ungdomstelefonen
Later Event: March 19
Ungdomstelefonen