Tilmeld dig til vores sommerlejr

Den 27-31. juli afholder vi en sommerlejr for unge LGBT+ personer mellem 15-25 år – og det er helt gratis at deltage. Der er plads til 55 deltagere, og det er først-til-mølle. Tilmeldingsfristen er d. 27. juni. 

Formålet med sommerlejren er at skabe fællesskaber blandt unge LGBT+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagte aktiviteter og spændende workshops, som bl.a. kommer til at handle om sex, tryghed og grænser og handlemuligheder i forhold til mobning og diskrimination. Men der vil selvfølgelig også være masser af tid til at slappe af og danne venskaber med de andre unge. Alle vil desuden blive inddelt i grupper med andre på samme alder og med en tilknyttet frivillig/kontaktperson, som vil sørge for at alle i gruppen har det godt.

Læs mere her og se hvordan du tilmelder dig:
https://lgbtungdom.dk/sommerlejr/