Vi søger nye frivillige til Ungdomstelefonen

Har du lyst til at være en del af vores hold af frivillige på Ungdomstelefonen? Vi rådgiver unge lgbt+-personer mellem 13 og 25 år. Vi rådgiver både over telefon, chat og mail og en sjælden gang imellem face-to-face. Vi tager alt fra de lette til de tunge samtaler. Vores rådgivning er åben tirsdag 19-21, og som frivillig forventer vi at du tager omkring 2 vagter hver måned og at du kommer til vores månedlige møder. Lige nu er vi 7 rådgivere og er en blandet gruppe af personer med forskellige seksualiteter og køn.

Som ny frivillig har man først nogle følgevagter, hvor man kigger mere erfarne rådgivere over skulderen. Der bliver også holdt en uddannelsesdag, hvor man lærer samtaleteknikker og hører om det grundlag vi arbejder ud fra. Du behøver ikke at vide alt i forvejen, men du skal være villig til at lære.

For at være rådgiver skal du selv være lgbt+-person og du skal være mellem 18 og 30 år. Du behøver ikke at have tidligere rådgivningserfaring, det eneste der er vigtigt er at du brænder for den personlige kontakt og har lyst til at tale med unge mennesker. Du skal selv være et sted i dit liv hvor du har overskud til at hjælpe andre.

Hvis du tænker at du kunne have lyst til at blive rådgiver på Ungdomstelefonen så send en mail til max@lgbt.dk hvor du skriver lidt om hvem du er (navn, alder, hvad du laver) og hvorfor du har lyst til at være rådgiver.