intro til politisk front

Brænder du for at ændre verdenen? Mener du, at LGBT+ kampen skal mere på dagsordenen? Har du lyst til at møde søde mennesker, der kæmper for det samme som dig? Så bliv en del af Politisk Front - en gruppe for engagerede ildsjæle i queerkampen!

Uanset om du har lyst til at udtrykke dig med ord og sætte dagsordenen i den offentlige debat, stå for at lave de vildeste bannere, holde farverige events, lave kreative videoer eller en anden form for aktivisme, er der plads til dig! Det vigtigste for os er, at du får lov til at sætte dit eget præg på aktivismen, og at vi sammen skaber et forum, der kæmper for en fælles forandring

Til intromøde den 27. august 18.00-20.00 kan du høre om, hvordan gruppen kommer til at foregå, selv komme med inputs til, hvad du drømmer om og spise snacks i selskab med søde mennesker!

Møderne i Politisk Front foregår hver anden mandag (i ulige uger). Som opstart på vores kampagnearbejde bliver der afholdt en sej Visionsdag den 9. september med fede oplæg, dejlig vegansk mad og planlægning af vores kampagne - sæt X i kalenderen! Info kommer snarest

Har du nogle spørgsmål? Kommentarer? Særlige hensyn der skal tages? Håb og drømme? Vi forsøger at skabe et så trygt og dejligt rum for jer deltagende som muligt. Skriv en mail til tovholder Louise Ladegaard på louise.ladegaard@lgbt.dk

Vi glæder os meget til at se lige netop dig til den vildeste Politisk Front!

Læs mere på vores Facebook event her!