pressemeddelse om 'love letters'

Vi har i første halvdel af 2018 arbejdet tæt sammen med fantastiske og talentfulde medarbejdere hos Agency Spring x Zupa på dels en ny visuel identitet til foreningen samt en oplysningskampagne og visuel aktivistisk værktøjskasse. Først del heraf er et kærlighedens alfabet, som måske faktisk ikke er så kærligt alligevel... 

Alfabetet 'Love Letters' er nemlig en sarkastisk kommentar til de borgere, aktivister og organisationer, der bruger kærlighed som argument for ligestilling. Man glemmer nemlig dermed alle kønslige minoriteter, som ikke kæmper for kærlighed, men retten til at eksistere og retten til at bestemme over deres egen krop og identitet. Derudover kæmper vi generelt for rettigheder juridisk, kulturelt og socialt og dermed langt fra kun at have ret til at elske den, man vil.

Læs mere om kampagnen her.
Læs pressemeddelsen her.