Sommerlejr - sidste pladser er taget!

Så blev den sidste plads besat, og 60 unge fra vidt forskellige steder i landet, og et par uden for Danmark, skal med os på sommerlejr, og vi glæder os! Hvis du ikke nåede at få en plads, så skriv til os, så kan du komme på venteliste og få tilbudt en plads, hvis nogen hopper fra.

Alle tilmeldte vil modtage flere informationer i et deltagerbrev, som kommer på mailen omkring d. 29-30 juni.
----------------------------------------------------------
We have now closed for sign ups and 60 young people from around Denmark, and a few outside the country, are going on the summer camp with us. We are so excited! If you didn't get a spot you can be put on a waiting list if you write us an e-mail.

All participants will recieve more informations in a letter sent to your e-mail around the 29-30th of June.