SARo - vil du være queeraktivist?

Brænder du for at ændre verdenen? Mener du, at LGBT+ kampen skal mere på dagsordenen? Har du lyst til at møde søde mennesker, der kæmper for det samme som dig? Så bliv en del af SARO - en gruppe for engagerede ildsjæle i queerkampen!

SARO står for: soldaritet, aktivisme, repræsentation og oplysning. De fire ord former de projekter vi i SARO arbejder med, hvilket vil sige at vi arbejder meget bredt. Så uanset om du har lyst til at udtrykke dig med ord og sætte dagsordenen i den offentlige debat, stå for at lave de vildeste bannere, holde farverige events, lave kreative videoer eller en anden form for aktivisme, er der plads til dig! Det vigtigste for os er, at du får lov til at sætte dit eget præg på aktivismen, og at vi sammen skaber et forum, der kæmper for en fælles forandring. Møderne i SARO foregår hver søndag fra 16:00-19:00. 

Har du nogle spørgsmål? Kommentarer? Særlige hensyn der skal tages? Håb og drømme? Vi forsøger at skabe et så trygt og dejligt rum for jer deltagende som muligt. Skriv en mail til os på: saro@lgbt.dk