skal du med på vores sommerlejr?

sommerlejren er for unge lgbt+ personer mellem 15-25 år

seneste nyt

Alle deltagere har d. 28 juni fået tilsendt et deltagerbrev på mail med yderligere informationer. Hvis man har betalt, men IKKE har modtaget et brev, er det, fordi man ikke har udfyldt tilmeldingsskemaet efter betalingssiden og derfor ikke er korrekt tilmeldt. Hvis det er tilfældet, så kontakt os hurtigst muligt på wolfgang@lgbt.dk

 

om sommerlejren
Formålet med sommerlejren er at skabe fællesskaber blandt unge lgbt+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagt aktiviteter og spændende workshops, som bl.a. kommer til at handle om sex, tryghed og grænser og handlemuligheder i forhold til mobning og diskrimination. Der vil selvfølgelig også være masser af tid til at slappe af og danne venskaber med de andre unge. Alle vil desuden blive inddelt i grupper med andre på samme alder og med en tilknyttet kontaktperson, som vil sørge for at alle i gruppen har det godt.

Du vil blive mødt af et hold frivillige, som alle har meget erfaring med at skabe trygge rum for lgbt+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang. De frivillige vil desuden have stort kendskab til at hjælpe og snakke om diverse lgbt+ relaterede emner. Det er gratis at deltage. 

 

praktiske oplysninger
transport: Hvis man kommer med offentlig transport, kan man blive hentet af os på Middelfart Station.
Der er handicapadgang, og hvis man har en hjælper, er man mere end velkommen til at tage vedkommende med, hvis det er nødvendigt.
mad: Vi laver kun vegetarisk og vegansk mad på sommerlejren, så alle har mulighed for at komme med. Der vil være tre måltider om dagen, men selvfølgelig også frugt og snacks mellem måltiderne. Maden laver vi sammen i grupper.
sovefaciliteter: Der er to soverum, og vi deler deltagerne op i alder, så man sover i samme rum med dem, der er nogenlunde på samme alder som en selv. Der skal være ro kl. 23, så vi også tager hensyn til dem, der gerne vil sove på faste tidspunkter. Desuden skal morgenholdet op kl. 8 og lave morgenmad.
 

hvornår? 27 juli kl. 16:00 til d 31. juli kl 11:00, 2018
hvorhenne? Middelfart
hvor mange? Der er 55 pladser og tilmeldingen er først til mølle

 

yderligere information
Kontakt Maja Wolfgang på wolfgang@lgbt.dk eller telefon: 20677799


tilmeldingen til vores 2018 sommerlejr er lukket