skal du med på vores sommerlejr?

sommerlejren er for unge lgbt+ personer mellem 15-25 år


Formålet med sommerlejren er at skabe fællesskaber blandt unge lgbt+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagt aktiviteter og spændende workshops, som bl.a. kommer til at handle om sex, tryghed og grænser og handlemuligheder i forhold til mobning og diskrimination. Der vil selvfølgelig også være masser af tid til at slappe af og danne venskaber med de andre unge. Alle vil desuden blive inddelt i grupper med andre på samme alder og med en tilknyttet kontaktperson, som vil sørge for at alle i gruppen har det godt.

Du vil blive mødt af et hold frivillige, som alle har meget erfaring med at skabe trygge rum for lgbt+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang. De frivillige vil desuden have stort kendskab til at hjælpe og snakke om diverse lgbt+ relaterede emner. Det er gratis at deltage.  

Vi kan med glæde annoncere, at vi gentager succesen fra sidste år og derfor endnu engang afholder en sommerlejr i sommerferien. Sidste år deltog 40 unge fra alle hjørner af Danmark med vidt forskellige aldre og baggrunde. Det gik ud over alt forventning. Vi fik kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne i de evalueringsskemaer, de skulle udfylde, inden vi tog hjem. Her er et lille udpluk:

- ”Tak for en fantastisk dejlig tur. Tak for at møde alle de dejlige, søde og sjove mennesker. Fantastisk
oplevelse FOR LIVET!”
- "Jeg kunne skrive en million ting for jeg har ingen negative ting at sige! Alt har været perfekt helt fra
maden til alle jer frivillige som har gjort hele den her sommerlejr til en stor og tryg sommerlejr. Tusind
tak for alt! ♥”
- ”Godt at man kunne trække sig væk når/hvis man følte behov for det, og man ikke var tvunget til at
deltage, når man ikke havde lyst/overskud”
- ”De frivillige var søde og fantastiske og man kunne tale med dem om alt”

---------------------------------------------
SOMMERLEJREN ER FOR UNGE LGBT+ PERSONER MELLEM 15-25 ÅR
Formålet med sommerlejren er at skabe fællesskaber blandt unge LGBT+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagte aktiviteter og spændende workshops, men der vil selvfølgelig også være tid til at slappe af og danne venskaber med de andre unge.

Du vil blive mødt af et hold frivillige, som alle har meget erfaring med at skabe trygge rum for LGBT+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang.
Depositummet er på 500 kr., som bliver returneret hurtigst muligt, efter lejren er slut. Det er derfor gratis at deltage.

Hvornår? 29. juli - 2. august 2019

Hvor? En spejderhytte på Sydsjælland. Vi har desværre ikke fundet en hytte på Fyn ligesom sidste år, som lever op til vores krav. Hvis man derfor ikke har mulighed for selv at betale for transport, kan man derfor få sine transportudgifter betalt. Personer fra Jylland og Fyn har førsteret.

FLERE INFORMATIONER KOMMER LØBENDE – VI ÅBNER FOR TILMELDING I STARTEN AF MAJ
Yderligere information:
Kontakt Maja Wolfgang på wolfgang@lgbt.dk