Uge 6 - for alle!

SARO er stolte af at kunne præsentere deres første kampagne: “Uge 6 - for alle!”

De fleste af os kender nok til uge 6 som koncept. Det er en hel uge, hvor der er tale om sex, krop, køn, og meget mere - normalt med fokus på et aktuelt tema, der ændrer sig fra år til år. Elever i grundskolen får lov til at arbejde med det aktuelle tema, og udforsker og diskuterer temaet ift. krop, køn og seksualitet.

Men når uge 6 er forbi, er det ikke ensbetydende med, at vi skal lukke ned for samtale, åbenhed og læring omkring seksuelle emner. Og for os i SARO, er slutningen på uge 6 i 2019 blot startskuddet for denne kampagne.

Vores kampagne fokuserer på at forbedre seksuelundervisningen i grundskolen i Danmark, bl.a. gennem læringsvideoer. Hver video har fokus på ét specifikt emne, LGBT+ Ungdom mener bør være en del af det årlige pensum. Disse videoer handler om køn, seksualitet, sundhed, samtykke og meget mere, der er super vigtigt for unge at lære om. Der bliver lagt en video op mellem den 2. og 3. søndag i hver måned, på vores YouTube kanal.

Den 4. søndag i hver måned kan man også glæde sig til en lille ekstra ting, der passer til månedens videotema. Det kan være i form af en begivenhed, en litteraturliste med LGBT+ bøger, eller noget helt tredje, som vi også mener kan hjælpe med at sprede viden og gøre plads til åbenhed omkring de temaer, vi arbejder med i kampagnen.