LGBT+ ungdomxVela, lørdagshygge med godt selskab

LGBT+ Ungdom indtager dejlige Vela på Viktoriagade 2-4 i København med lækker musik i skønt selskab. Vi sørger for snacks og god stemning med frivillige fra foreningen. Vela sørger for lokale og flinke bartendere. Arrangementet er målrettet medlemmer og frivillige i LGBT+ Ungdom, men er åbent for alle interesserede ♥ På aftenerne har man mulighed for at høre mere om foreningens aktiviteter ved at spørge de frivillige fra LGBT+ Ungdom, eller måske bare hygge sig stort med andre folk fra LGBT+ miljøet.

Målgruppen for tilbuddet er unge mellem 16-30. Du skal være 16 år for at komme ind på Vela, og 18 år for at købe alkohol i baren.

Lørdagsbaren afholdes den 2. lørdag i hver måned på Vela. Vil du læse mere og/eller tilmelde dig til begivenhederne, så følg med på vores Facebook.

Har du nogle spørgsmål, tanker eller kommentarer? Måske nogle idéer til vores næste arrengement? Eller vil du måske endda være med til at skabe den næste festlige lørdagsbar? Så skriv endelig til tilbudskoordinator Melanie Petersen på melaniepetersen@lgbt.dk