visibiliT – synligheden af transkønnede

Drømmer du om at forbedre transkønnedes vilkår i Danmark? Vil du være med til at kæmpe for at alle mennesker skal have de samme rettigheder lige meget hvilken kønsidentitet de har? Så er visibiliT tilbuddet for dig.

visibiliT er en aktivistisk og politisk gruppe, hvis formål det er at skabe synlighed for transkønnede, binære som non-binære, i vores ellers cis-heteronormative samfund. Gruppen arbejder både indenfor den organisatoriske og hverdagsmæssige trans-politiske agenda, og er altid åben for forslag til ting, der kan tages op i gruppen.

I visibiliT beskæftiger vi os blandt andet med de lovmæssige områder, der har en effekt på transkønnede, samt kampagnearbejde som har normalisering og synliggørelse af transkønnede i fokus.

Så hvis du har lyst til at give transkønnede en stemme og kæmpe for at gøre deres hverdag nemmere, så er det dig vi har brug for i visibiliT.

Har du spørgsmål, idéer til fremtidige projekter eller kunne du tænke dig at være en del af gruppen, så kan du skrive til vores mail: visibiliT@lgbt.dk